Mindenkinek való az MLM, de nem akárki való az MLM-be!

Érdekes meglátás. És nagyon igaz!

Ugyanis az mlm, (mint multi level marketing, vagyis több szintű értékesítés, hálózatépítés, network marketing, stb.), annyira egyszerű, hogy bárki meg tudja csinálni. Valóban, kortól, nemtől, faji hovatartozástól, képzettségtől, végzettségtől, anyagi szinttől, családi háttértől és mindentől függetlenül bárki képes rá. Az idős nyugdíjas nénitől a 20 éves srácig mindenki megcsinálta már!!!

Ezt jelenti az első tagmondat, hogy "MINDENKINEK VALÓ AZ MLM". Csak másolni kell a teendőket, és ugyanúgy megérkezik a siker és a pénz, mit azoknál, akiket másolunk. Nagyon leegyszerűsítve ennyi. Az mlm-ben te vagy a saját főnököd és folyamatosan növekvő jövedelmet képezel magadnak, egyre kevesebb munkával. 

De miért "NEM AKÁRKI VALÓ AZ MLM-BE"?!?!

screen_shot_2017-02-23_at_8_49_14.png

Mert ha networker, vagyis hálózatépítő akarsz lenni, olyan embernek kell lenned, akinek vannak álmai, és 1-3 éven keresztül heti 7-10 órát hajlandó is rászánni arra, hogy megvalósítsa őket. Na, ez az igazi szűrő!

A networkert az hajtja, hogy megvalósítsa álmait, és tud igazán nagyban gondolkodni! Nem elégszik meg azzal, hogy az idejét eladja egy havi fix jövedelemért. A networker SZABADSÁGra vágyik, és emellett SOK PÉNZre. Képzi magát, sokat olvas, fejlődni vágyik, szomjazza a sikert, optimista, pozitív gondolkodású és hajlandó cselekedni az életének jobbá tételéért. A networker nem keres állást, ő sosincs "állás"-ban, ő mindig halad.

Szóval ha te jelenleg állásban vagy valahol, ahol kapsz annyi pénzt, amiből éppen kifutja hó végéig, és most nem is vágysz több jövedelemre, nem vagy nyitott új lehetőségekre, nem keresgélsz új munkát, vagy másodállást, nem igazán vannak megvalósítandó álmaid, akkor a network marketing nem a te üzleted.

Ha nem hajt a vágy, hogy kiszakadj abból a mókuskerékből, abból az illúzióból, amibe beleragasztottak azzal a havi pénzzel, amit az idődért kapsz cserébe, akkor neked ott van a helyed és ez így van jól. Nincs ezzel semmi probléma, nem lehet mindenkiből networker. Nem lehet mindenki szabad és gazdag, mert akkor senki nem dolgozna a hagyományos módon.

A networker tulajdonképpen egy olyan réteg, amely életének egy pontján "megvilágosodott", vagyis rájött, hogy másnak dolgozva sohasem lehetünk gazdagok, és az mlm-et megfelelő eszköznek találja ahhoz, hogy egy másik, egy jobb, egy élhetőbb életet teremtsen magának, korlátlan jövedelemmel és sok szabadidővel.

A network marketingben saját magadnak dolgozhatsz, de nem egyedül. Rengeteg ember van, aki segít, így megkapod azt a lehetőséget, hogy megalapozd a jövőd, megváltsd az életed.

A network marketing a világ legjobb munkája, a leggyönyörűbb szakmája. Egy szenvedély, egy hivatás, és nagyjából az egyetlen mód és lehetőség, hogy gazdag légy.

Egy ilyen világba hívlak Téged.

Keress meg, bízd rám magad és utat mutatok neked.

Tarts velünk a világ legjobban fizető üzletébe!