Kapcsolat

A Kapcsolati lap kitöltése egy nagyon fontos lépés ahhoz, hogy pénzügyi stabilitást és több szabadidőt nyerj.
Kérlek, töltsd ki az alábbi kapcsolati lapot és tudd meg, hogyan tudsz egyszerűen és gyorsan elindulni a saját üzletedben.
Ismerd meg a végtelenül egyszerű 2 lépcsős technikánkat, amit azoknak találtunk ki, akiknek fontos a passzív jövedelem és a több szabadidő, de nem szeretnek sokat beszélni, nem tudnak és nem is akarnak eladni...
Ez egy olyan technika, amelynek elsajátítása és másoknak megmutatása még 10 percet sem vesz igénybe.
A kapcsolati lap kitöltése természetesen kötelezettségmentes, és a megadott információkat bizalmasan kezeljük.

Az adatlapot személyesen fogom feldolgozni és megtisztellek azzal, hogy személyesen válaszolok legfeljebb 2 napon belül és nem egy automata hírlevél-küldőtől fogsz előre megírt sablonszövegeket kapni. Talán ez a kis figyelmesség is a sikerünk egyik titka.

 

 

 

 

 

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, az adatvédelmi országgyűlési biztos által kiadott állásfoglalásokat, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.

Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok:

A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatokat, információkat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

Adattörlés:

A rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok törléséről az adatok tulajdonosának írásban (e-mail) kell rendelkeznie az oldal üzemeltetője felé.