Beszéljünk a lényegről!

Maga a network marketing egy több mint 60 éve létező és jól működő, legális pénzszerzési mód, ami rengeteg embernek tette rendbe az anyagi életét és nyújt mind a mai napig biztos megélhetést nagyon sok családnak. 

Az ígérete nem akármi: Anyagi függetlenség, passzív jövedelem és szabadság!

Tudsz másik munkát, munkahelyet, szakmát, iparágat, ami hasonlót tud nyújtani? 

Nagyon fontos: HA EZEKRE NEM VÁGYSZ, MLM-BE NE KEZDJ!!! :)

 

MLM -ről kendőzetlenül

Az mlm egy gyönyörű szakma, egy hivatás, ami persze sokszor nem könnyű, de az eredmény elmondhatatlanul jobb, mintha egy átlagos munkahelyen güriznénk.

Az mlm-ben mindenkinek van egy vezetője (mentor, szponzor, akihez csatlakozol), aki komolyan érdekelt abban, hogy te sikeres legyél és sok pénzt keress. A munkahelyeden hány ember érdekelt abban, hogy Te följebb lépj és fizetésemelést kapj?

Itt nem valaki másnak az álmaiért dolgozol napi 8-10-12 órában, hanem a saját álmaidat valósítod meg, és talán elég HETI 12 óra is ahhoz, hogy ugyanannyi, vagy lényegesen több és növekvő jövedelmed legyen.

Az MLM hosszú távon egészen máshová vezet: míg a munkahelyeden el tudsz vegetálni akár évtizedeken át is ugyanúgy, ugyanabban a mókuskerékben, taposómalomban, ugyanazért a lekorlátozott fizetésért, addig a network marketingben a megkeresett pénzed összegének csak a képzeleted és a befektetett munkád szab határt.

Ha a munkahelyeden ki akarsz tűnni, elnyomnak. Az mlm-ben segítenek neked kitűnni és utána kitüntetnek.

Az mlm-mel hatalmas lehetőség van a kezünkben, hogy stresszmentesíthessük az életünket, megteremthessük az anyagi függetlenségünket és a szabadságunkat. Mindezt úgy, hogy közben segítünk másoknak abban, hogy ők is pénzt keressenek, sikeressé váljanak és megvalósíthassák az álmaikat. Ez a világ legjobb találmánya!

Mint minden mást, ezt is CSAK JÓL érdemes csinálni. Hallgass a mentorodra, mert mindennek a másolódás az alapja!

Az mlm-ben soha nem győzködünk, nem tukmálunk, nem akarjuk senki gondolkodását vagy hozzáállását megváltoztatni. Hogy akkor mi a feladat? Olyan embereket keresünk, akik nyitottak és keresik a lehetőségeket, azt keresik, amit mi tudunk nyújtani.

Természetesen senki nem várja el, hogy most fölállj a munkahelyedről és csak az mlm-mel foglalkozz. Bár van, aki megtette, például én. :) És most nagyon boldog vagyok, itthonról dolgozom kényelmesen, nyugodtan, én vagyok a saját főnököm, a kisfiam életében maximálisan részt tudok venni, és hát nem annyit keresek, mint régen... :)

Emellett szuper rendezvényeken veszek részt, ahol sikeres üzletemberektől és üzletasszonyoktól ellesem a siker titkát. A networkben jó barátságok is szövődnek, hiszen jellemzően a jó értékű, pozitív, sikeres gondolkodású emberek nyitottak a lehetőségekre, és folyamatosan képzem magam, rengeteget olvasok, mert egy büszke networkernek ez is dolga.

De a legcsodálatosabb az egészben, hogy közben segíteni tudok az embereknek, hogy ők is kiszabadulhassanak abból a "rabszolgasorsból", amiből nekem már sikerült. 

Akár kiegészítő jövedelemre, vagy több szabadidőre vágysz, ha szeretnél otthon maradni a gyerekeiddel, vagy jó barátságokat kötni, ezeket mind megadhatja neked a saját, szabad vállalkozásod!

Egy ilyen világba hívlak Téged.

Ha nyitott vagy az új dolgokra, vagy ha keresed a lehetőségeket, töltsd ki a Kapcsolati lapot, és vedd fel velem a kapcsolatot!